Szépen fogynak a kiállítói helyek a 2019-es Busexpóra

Aki korán kel, Busexpo-helyre lel – idén tavasszal immáron hetedik alkalommal kerül megrendezésre a zsámbéki Drivingcamp Hungary vezetéstechnikai tanpályán a  népszerű Busexpo szakmai kiállítás, amelynek weboldalunk a kezdetek óta hivatalos médiatámogatója. Magyarország első számú autóbuszgyártói és -szolgáltatói kiállításának idei felvonására már megkezdődött a jelentkezés, és a dolgok jelenlegi állása szerint ismét színvonalas, számos iparági szereplőt felvonultató eseményre lehet számítani. A rendezvény 2019. május 8-án nyitja meg kapuit a szakma képviselői és az érdeklődők előtt.

A Daimler Buses és a Kravtex újdonságai a tavalyi Busexpón

A szervezők által meghirdetett kiállítói helyek közel fele két hét alatt megtelt, ami azt jelzi, hogy az egynapos expo fontos és kiemelt eseménye a hazai autóbuszgyártói és -szolgáltatói szektornak. A Busexpo szervezői csapata évről-évre igyekszik kiszolgálni a kiállítók és érdeklődök igényeit, amely által minden kiállításra jut legalább egy logikai vagy technikai fejlesztés. A kiállítói terület gyarapodását tökéletesen mutatják a számok, hiszen amíg három évvel ezelőtt, 2015-ben még csak 4 600 m2 területen, addig 2018-ban már 6 000 m2 területen tudtak berendezkedni a résztvevő cégek a zsámbéki vezetéstechnikai pályán. A rendezvény az eltelt hét évben óriási fejlődésen ment keresztül: 2015-ben például még „csak” 37 kiállítóval fogadta 1 500 látogatóját, 2018-ban viszont már összesen 52 kiállítót, 3 850 látogatót és 220 konferencia-résztvevőt látott vendégül.

A buszok mellett az iparági beszállítók legújabb termékeit is lesz lehetőség megtekinteni

Az idei kiállítás még szabad területeiről és a részvételi feltételekről az esemény honlapján lehet tájékozódni. A 7. Busexpo kiállításra április 5-ig jelentkezhetnek a gyártók és szolgáltatók, szintén a honlapon keresztül. A látogatók számára a belépés ebben az évben is ingyenes lesz.

Fotók: NiT Hungary/Szappanos Bálint, Magyarbusz [Info]

Címkék