Érdekes lehet, Technika

SIRIT Poland: a teherautók, autóbuszok, pótkocsik és vontatók légfékrendszereinek megbízható szállítója

Hivatalos forgalmazót keres Magyarországon az európai piacon 20 éves tapasztalattal rendelkező, légfékrendszer-szerelvények értékesítésével foglalkozó SIRIT Poland. A cég a járművek biztonságára közvetlen hatást gyakorló legmagasabb minőségű termékeket kínálja. Ezeket olyan költségmegtakarító megoldásokkal értékesíti ügyfelei számára, mint például a just-in-time rendszeren alapuló raktármenedzsment szoftver.

A SIRIT Poland a neves olasz márka, a SIRIT hivatalos forgalmazója, amely immáron több, mint 30 éve specializálódott pótkocsikban és autóbuszokban használatos légfékrendszerek biztonságos, magas minőségű szerelvényeinek gyártására. A SIRIT légtartályokat, fényvisszaverő- és jelölőtáblákat, elektromos komponenseket, spirálokat és tekalan fittingeket is készít, ezen kívül portfóliója magában foglalja az újra felhasználható- és gyorscsatlakozókat, adaptereket és vágógyűrűs csatlakozókat is.

A teljes kínálatért látogasson el a www.siritpoland.pl weboldalra.

A SIRIT nem csak beszállítóként tűnik ki piacon, hanem olyan cégként is, amely nagy figyelmet fordít a megrendelések optimalizálására: folyamatos konzultációt folytat és fejlett raktármenedzsment rendszert működtet annak érdekében, hogy minimalizálja az ügyfél által fizetendő költségeket. A SIRIT Poland most értékesítő partnert keres Magyarországon autóbuszok, pótkocsik, teherautók és mezőgazdasági vontatók pótalkatrészeinek forgalmazására, aki a SIRIT termékeit kereskedelmi forgalomba hozná és bevezetné őket a magyar piacra. A SIRIT-tel kötött partneri viszony teljes körű támogatást jelent a termékekkel kapcsolatos szakértelem megszerzése, illetve minden értékesítési szolgáltatás terén – mindkettőt a SIRIT kínálja az adott működési területen. A cég teljes körű segítséget nyújt a jövőbeli forgalmazónak a partnerség kezdetén.

A SIRIT ügyfélportfóliója magában foglalja a legnagyobb ipari és mezőgazdasági járműgyártókat. A SIRIT ügyfeleinek egyike a Wielton, a minőségükről és biztonságukról híres pótkocsik vezető gyártója. A SIRIT termékei szigorú tesztelésen és ellenőrzésen mennek keresztül a Wielton gyárában. Tekintse meg az itt látható videót.

Ez a hosszú és gyümölcsöző együttműködés bizonyítja, hogy a SIRIT által kínált termékek és üzleti modell egyaránt kielégíti még a legigényesebb ügyfeleket is.

Ne a minőségen spóroljon

A SIRIT-et az ügyfeleivel ápolt együttműködés felelősségteljes megközelítése különbözteti meg versenytársaitól. Ez a technológiai kompetenciák és tapasztalatok megosztása mellett abban is megnyilvánul, hogy kizárólag ellenőrzött, tanúsítvánnyal rendelkező és biztonságos „made in Italy” termékeket kínál. A növekvő anyagköltség arra ösztönöz egyes cégeket, hogy költségmegtakarítási lehetőségeket keressenek, sajnos, gyakran a minőség rovására. Az alacsony minőségű pneumatikus szerelvények valós kockázatot jelentenek az emberek testi épségére, sőt, az emberéletekre az utakon, és magas kártérítés-fizetési kötelezettséghez vezethetnek.

A hibás féktömlők veszélyes helyzeteket teremthetnek az utakon. Egy meghibásodás blokkolhatja a járművet, vagy annak teljes fékrendszerét. „A SIRIT Poland dombornyomott kóddal megjelölt termékeket kínál. Ez a Reflexallen, az Unigasket, illetve a Castello Italia által gyártott tömlőkre egyaránt vonatkozik. A SIRIT csatlakozók dombornyomott kódot viselnek és ún. tesztelési pont nyomon követhetőséggel (Test Point Traceability) vannak ellátva: ez egy egyedi lézeres jelölés, amely a termékre vonatkozó összes információt hordozza. Nem csak megerősíti annak eredetiségét és tájékoztat a tesztelés és az ellenőrzés eredményéről, hanem lehetővé teszi a termék pontos eredetének meghatározását is” – magyarázza Fabrizio Cottura, a SIRIT Poland vezérigazgatója. Miért olyan fontos ez? Meghibásodás esetén a hibás alkatrészek gyártója felelősségre vonható.

A termékbiztonságon túl, a tanúsítvánnyal rendelkező termékek megbízható beszállítót is jelentenek. A tanúsítvánnyal nem rendelkező termékek vásárlása túlságosan nagy kockázatot hordoz egy távoli helyen, pénzügyi likviditás és megfelelő biztosítás nélkül működő szolgáltató számára.

Egy beszállító nem csak egy darab fémet vagy műanyagot ad el. A járműipari szektorban a beszállító egy valódi üzleti partner, aki megérti az ügyfelek kockázatait és azt, hogy mire van szükségük a problémák elkerülése érdekében” – mondja Cottura.

Fabrizio Cottura, a SIRIT Poland vezérigazgatója

A beszállító kiválasztásakor érdemes ellenőrizni, hogy a partnerek azonos megközelítéssel állnak-e a biztonsági kérdésekhez. Mindenekelőtt feltétlenül meg kell győződni arról, hogy a beszállító rendelkezik-e pénzügyi likviditással és fedezettel egy krízishelyzet esetére, hogy a felek képesek legyenek együttműködni egy baleset vagy meghibásodás esetén. Kínál-e a beszállító ellenőrzést, tanácsadást vagy alkatrészcserét? Hogyan néz ki a gyártóüzemük, milyen a termelésük és a minőségellenőrzésük? Egy olyan együttműködés, ahol a termékbiztonság, a szállítások, valamint problémák esetén a felelősségek megosztása kulcsszerepet játszik, megköveteli az átláthatóságot és a beszállító megbízhatóságának, professzionalizmusának igazolását. Csak így lehet az ügyfél biztos abban, hogy az üzleti kockázatok elleni védelem valóban prioritást jelent.

A megrendelések optimalizálása és valós megtakarítás

A SIRIT Poland a légfékrendszerek biztonságos és tanúsított elemeinek biztosítása mellett nagy hangsúlyt fektet partnereinek raktármenedzsment terén történő támogatására is. A SIRIT erre a célra KANBAN módszertanon alapuló folyamatokat alkalmaz, ami a raktári készlet folyamatos monitorozását és megfelelő szinten tartását jelenti.

A megrendelések feladása automatikusan történik, az egyes termékekre előre beállított minimális és maximális korlátok alapján. A SIRIT felel a rendelési statisztikák kiértékeléséért, ezáltal képes folyamatosan nyomon követni a készletszintet, és szükség esetén a helyzetnek megfelelően gyorsan reagálni. A KANBAN szoftver ingyenesen igénybe vehető ügyfeleink számára” – emeli ki Fabrizio Cottura, a SIRIT Poland vezérigazgatója.

A szoftver elsődleges célja az időmegtakarítás és a rögzített mennyiségű termékkészlet garantálása az ügyfelek számára. A logisztikai szolgáltatások just-in-time szállításokkal való integrációjának köszönhetően a készletmenedzsment semmilyen szinten nem igényel támogatást a beszerzési osztály részéről. A megrendelt termékek egyenesen az ügyfél raktárába kerülnek kiszállításra. Az ilyen szabályok és az automatizálás révén a SIRIT-tel való együttműködés minimalizálja a kezeléshez szükséges idő- és erőforrásigényt, ezen kívül csökkenti a költségeket és egyúttal javítja az egész vállalat működését. A termékeket nem tárolják feleslegesen a raktárban; nincs túlságosan bő készlet ami többletköltségeket generálna a raktárhelyiség bérlésében. Minden megrendelés az ügyfél valós igénye szerint valósul meg. Ezen túlmenően a SIRIT felveszi a felesleges árukat és igény esetén képzést biztosít a területen dolgozó munkatársak számára a statisztika alkalmazásáról, ami lehetővé teszi számukra, hogy jobban kezeljék a megrendeléseket és optimalizálják a beszerzést.  Ezáltal nincsenek túlterhelt raktárak és befagyott pénz. Az egyik legnagyobb pótkocsigyártó 15-20% körüli költségcsökkenést ért el ezen kiegészítő szolgáltatások igénybevételével, lerövidítve az összeszerelési időt, csökkentve a felhasznált szerelvények számát (100-ról 80-ra) és mintegy 10%-ot spórolt a beszerzési költségen.

A SIRIT Poland-del való együttműködés és az európai forgalmazói hálózathoz való csatlakozás a legmagasabb minőség és a modern értékesítési megközelítés kínálatát jelenti a magyar gyártók felé. Vegye fel velünk a kapcsolatot, amennyiben Ön a járműipar területén tapasztalattal rendelkező forgalmazó. Támogassuk együtt az utak biztonságát egész Európában!

További információ a céggel kapcsolatban a www.siritpoland.pl weboldalon található.

Címkék