Magazin

Busszal utaznak a kutyák sétálni Alaszkában

Nemrég mutattuk be nektek Eclipse-t, a buszozó kutyát, de úgy látszik, hogy a kutyák jobban szeretnek buszozni, mint hinnénk! Nem mindennapi kutyasétáltatási módot alakított ki ugyanis egy ezzel foglalkozó család Alaszkában. A família ugyanis nem gyalog, egyesével megy el az ügyfelekhez a sétáltatandó kutyusokért, hanem lemásolták az iskolabuszok koncepcióját: vettek egy buszt, a kutyák pedig a megadott időpontban a házak előtt az utcán várják, hogy érkezzen az „iskolabusz”, ami elviszi őket a napközibe futkározni.

A kutyáknak nem is kell könyörögni, amint megérkezik a napközibusz és kinyílik az ajtaja, már szaladnak is felfelé, majd úriemberek, akarom mondani, úrikutyák módjára elfoglalják a saját dedikált ülőhelyüket. A család a négylábúak biztonsága érdekében minden ülésre egy rövid pórázt rögzített, melyet, miután a kutya elfoglalta a helyét, a hámjaikhoz kapcsolnak. Ezt követően indulhat is az utazás a következő társukért.

@mo_mountain_mutts Song by Lucas James McCain #dogbus #original #alaska ♬ The Cat Makes Three – Lucas James McCain

A pár a nem mindennapi kutyasétáltatási módról rendszeresen tölt fel videókat a közösségi médiába mo_mountain_mutts néven, melynek köszönhetően hatalmas népszerűségre tettek szert, ugyanis a házi kedvencek utazását már több, mint 1 millióan követik. Nem is csoda, hisz nem minden nap lát az ember egy csapat blökit, akik mint ügyes kisgyerekek, nap, mint nap önállóan várják az „iskolabusz” érkezését.

 

@mo_mountain_mutts You guys asked to see the dogs getting on the bus #foryou #dogs #puppybus #alaska ♬ original sound – Mo_Mountain_Mutts

Címkék