Toborzóbusz áll szolgálatba a Volánbusznál

Egyedülálló és látványos toborzóbuszt indít útjára a Volánbusz. A teljesen átalakított és felújított, klímás Mercedes Citaróban egy szimulátor is helyet kapott. A karrierjárattal a hagyományos állásbörzék mellett fesztiválokon, rendezvényeken találkozhatnak az érdeklődők, de a társaság szakképző centrumokat, iskolákat is felkeres majd a speciális járművel. A cél, hogy a vállalat minél több leendő munkatársat szólítson meg közvetlenül.

Fotó: Volánbusz Zrt./Kasza László

Az újrafényezett, design fóliával ellátott toborzóbuszt egy Mercedes Citaro 0530 típusú szóló, kéttengelyes járműből alakították ki. A korábbi utastér üléseit újrakárpitozták, a padlózatát felújították, a műanyag burkolatokat, szellőző lemezeket átfestették. A jármű légkondicionált, 230 V-os aljzattal és WIFI-vel felszerelt. A világítási berendezéseket korszerű LED csövekre cserélték. Az audio-vizuális elemek megjelenítésére három kijelzőt építettek be. A jármű középső részében egy szimulátort helyeztek el, hátsó terében pedig egy tárgyalót rendeztek be.

Fotó: Volánbusz Zrt./Kasza László

Dávid Ilona, a Volánbusz Zrt. és a DAKK Dél-alföldi Közlekedési Központ Zrt. elnök-vezérigazgatója, a regionális autóbusz közlekedési központok igazgatóságának elnöke az ünnepélyes átadáson hangsúlyozta: „Már nem elég csupán álláshirdetéseket megjelentetni, személyesen is el kell tudnunk juttatni üzeneteinket leendő munkavállalóinkhoz. A Volánbusznál legnagyobb számban autóbusz-vezetők dolgoznak, az ő utánpótlásuk kiemelt feladat, és bízunk benne, hogy a toborzóbusznak is köszönhetően rövid időn belül számos új kollégát köszönthetünk majd sorainkban.”

Fotó: Volánbusz Zrt./Kasza László

A Volánbusz az új toborzóbusz mobilitását kihasználva kíván közelebb kerülni a jelöltekhez a különböző állásbörzéken, fesztiválokon és eseményeken, de felkereshet szakképző intézményeket, iskolákat, és lehetősége lesz autóbusz-állomásain, telephelyein saját toborzó rendezvények megszervezésére is. A karrierjárat elsőként az EFOTT fesztiválon teljesít szolgálatot szerdától-vasárnapig, ahol szórakoztató programokkal, játékokkal és fiatalos lendülettel várja az érdeklődőket.

Címlapkép: Volánbusz Zrt./Kasza László

 

Címkék