Magazin

Novembertől menetrend szerinti FlixBus-járat közlekedik Parndorfba

Ismét bővül a FlixBus kínálata Bécs irányába: november 6-ától új távolsági buszos összeköttetésként menetrend szerinti járatokat indít a burgenlandi Parndorfba (Pándorfalu) a jellegzetes zöld-narancssárga buszairól ismert társaság. Budapestről a hét minden napján indulnak buszok a Bécstől 48, Pozsonytól pedig 33 km-re található településre, az utasok Parndorfban közvetlenül a helyi Designer Outletbe érkeznek.

Novembertől egyszerűbb lesz a kiruccanás egy gyors ausztriai bevásárlásra

Az új összeköttetés az egyetlen olyan menetrend szerinti közösségi közlekedési lehetőség, amellyel a Budapestről indulók átszállás nélkül érhetik el a Bécs vonzáskörzetében fekvő, nagy népszerűségnek örvendő bevásárló falut. A fővárosból naponta akár háromszor, délelőtt és délután is érkeznek majd FlixBus-járatok a pandorfi outletbe. Ezen kívül Győrből is megközelíthető lesz az új állomás.

„A Bécs felé tartó utasaink száma folyamatosan nő. A város mellett a reptér bővülő kínálata is egyre több utazót vonz Magyarországról, ide évek óta biztosítunk közvetlen összeköttetést. Az új parndorfi megállónknak köszönhetően az osztrák fővárost és környékét szintén nagy számban felkereső bevásárló turisták autó nélkül is kényelmesen és gyorsan érhetnek célba” – mondta el Arany László, a FlixBus regionális ügyvezető igazgatója.

Bécs és környéke a FlixBus magyarországi menetrendjében télen is kiemelt szerepet tölt be

A FlixBus novemberben életbe lépő téli menetrendjében a forgalmasabb napokon továbbra is több, mint 20 autóbusz-járatot indít Budapestről Bécsbe, a Bécs-Schwechati Nemzetközi Repülőtér pedig akár napi 10 alkalommal is elérhető lesz a jellegzetes zöld-narancssárga távolsági buszokkal a magyar fővárosból.

Az új parndorfi összeköttetésre a jegyek már foglalhatók a www.flixbus.hu weboldalon és az ingyenesen letölthető FlixBus mobilalkalmazásban.

 

Fotók: FlixBus

Címkék