Kitekintő

Idén is jól alakulnak a Golden Dragon eladásai Izraelben

Nemrég újabb 70 darab luxuskivitelű helyközi autóbuszt indított útnak Hsziamen kikötőjéből Izraelbe a Golden Dragon. A közel-keleti állam a kínai buszgyártó termékeinek egyik legfontosabb vásárlója a térségben, a most leszállított példányokat megrendelő ügyfél idén már a második szériát állítja forgalomba a típusból. 

A kínai buszgyártó népes Triumph típuscsaládjába tartozó, 1-1-0 ajtóképletű helyközi buszok legújabb szállítmányáról két, a behajózás során készített fényképet tettek közzé, a műszaki és specifikációs jellemzők részletezése nélkül.

Izrael stratégiai jelentőséggel bír a Golden Dragon számára, amely 2011 óta van jelen termékeivel az országban. A sárkányos cég viszonylag rövid idő alatt az itteni buszpiac egyik vezető szereplőjévé vált, csak a tavalyi évben több, mint 480 városi és távolsági autóbuszt szállított a helyi közlekedési társaságok részére, összesen mintegy 80 millió USA-dollárt meghaladó értékben. Izraelben jelenleg már több, mint 2000 darab – köztük számos gázüzemű, illetve tisztán elektromos hajtású – Golden Dragon autóbusz közlekedik, amelyek az ország üzemeltetői által Kínából importált buszok több, mint 50%-át teszik ki.

Fotók: Golden Dragon

Címkék