Utazás

Változik a Volánbusz menetrendje a hosszú hétvégén

A március 15-i ünnephez igazodva változik az autóbuszok közlekedési rendje a napokban: a Volánbusz helyi, valamint helyközi járatai március 14-én munkaszüneti napi, 15-én a hét első tanítási és munkanapját megelőző munkaszüneti napi, 16-án kedden pedig a hét első tanítási és munkanapi menetrendnek megfelelően közlekednek majd. 

A közlekedési társaság azt javasolja utasainak, hogy menetjegyük megváltásakor a személyes érintkezést nem igénylő, önkiszolgáló csatornákat, azaz az online és a mobilos jegyvásárlást vegyék igénybe. A Volánbusz az elektronikus vásárlási lehetőség kapcsán felhívja a figyelmet arra, hogy a Közlekedési Mobiljegy applikációban és társalkalmazásaiban vásárolt teljes árú, 50 és 90 százalék kedvezményű helyközi (elővárosi, regionális és országos) menetjegyekre, valamint a menetjegyekhez vásárolt kiegészítő jegyekre 5% kedvezményt tud biztosítani – az elektronikus jegyvásárlás további részleteiről a Volánbusz és a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. weboldalán lehet tájékozódni.

Az ünnepi menetrenddel kapcsolatos részletes tájékoztatás itt érhető el.

A Volánbusz folyamatos és biztonságos személyszállítás érdekében továbbra is fenntartja a tanév ideje alatt érvényben lévő menetrendjét, így minden járata a megszokott sűrűséggel közlekedik.

Címlapkép: Volánbusz Zrt.

 

Címkék