Utazás

Közvetlen járatot indít Budapest és Marseille között a FlixBus

Közvetlen franciaországi összeköttetéssel bővíti Budapestről induló járatainak kínálatát a FlixBus, amely ezúttal Marseille-t kapcsolja össze a magyar fővárossal. Az új szolgáltatás lehetővé teszi az utasok számára, hogy egyszerűen és kényelmesen utazzanak a két nagyváros között, anélkül, hogy át kellene szállniuk – fogalmaz közleményében Európa vezető távolsági buszos szolgáltatója.

A FlixBus a hét minden napján üzemelteti a vonalat, biztosítva, hogy az utasok szabadon választhassanak az indulási időpontok közül. A Budapestről 19:30-kor induló járat kereken 25 óra alatt teszi meg az utat a Földközi-tenger partján fekvő célállomásáig, köztes megállóként Pozsony, Bécs, Innsbruck, Zürich, Bern, Lausanne, Genf és Lyon érintésével. Ez nem csak a nyaralás szervezését könnyíti meg az utasok számára, de egyben ideális választássá teszi a járatot kisebb európai körutazásokhoz is, hiszen az utasok akár egy-egy éjszakát is eltölthetnek az általuk választott városban, megismerhetik annak kulturális és történelmi látnivalóit, majd pedig folytathatják az utazást vagy visszatérhetnek Budapestre. A járatok a hét minden napján közlekednek az ellenkező irányba is, reggel 9 órai indulással Marseille-ből.

A FlixBus saját elmondása szerint elkötelezett az utasok kényelme és biztonsága mellett. A marseille-i járatot a szlovák Turancar üzemelteti az ernyőcég partnereként. A természetesen légkondicionált járművek modern és kényelmes utasülésekkel rendelkeznek, felszereltségükben pedig többek között az ingyenes Wi-Fi-hozzáférés, az USB-töltőcsatlakozók, valamint a toalett is megtalálható.

A címlapkép illusztráció, forrás: Flix SE

Címkék