Biztos út

Balesetet szenvedett a Volánbusz egyik autóbusza Győrben, átszakította a Baross Gábor híd korlátját

Győr belvárosában, a Baross Gábor hídon, annak korlátját átszakítva állt meg a Volánbusz egyik idén beszerzett Mercedes-Benz Intouro M típusú autóbusza, amely a Győr-Abda-Börcs viszonylaton közlekedett. A balesetet vélhetően az okozta, hogy az autóbuszvezető munkavégzés közben rosszul lett.

Az autóbuszon szerencsére utasok nem sérültek, azonban a balesetben érintett volt egy személyautó is, melynek vezetője könnyebb sérüléseket szenvedett. Az autóbuszt a tűzoltók daru segítségével emelik vissza az útra, a műszaki mentés információink szerint jelen pillanatban is zajlik.

Győrben, a Bartók Béla utca felől a Baross Gábor hídra kanyarodott fel egy helyközi járatú autóbusz 2022. december 27-én 11 óra 40 perc körül. Kanyarodása során – elsődleges információk szerint a sofőr rosszulléte miatt – az út melletti gyalogosokat védő korlátnak, majd egy személygépkocsinak ütközött. Ezt követően az autóbusz a hídon úgy állt meg, hogy átszakította annak korlátját

– olvasható a rendőrség közleményében.

A baleset során az érintett személygépkocsi vezetője megsérült, őt, illetve az autóbusz vezetőjét a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték.

Fotók: police.hu