Magazin

Díjjal jutalmazták a Volánbusz toborzóbuszát

Leglátványosabb arculati megjelenés díjjal jutalmazták a Volánbusz standját a HVG Állásbörzén. A zsűri értékelési szempontjai között szerepelt egyebek mellett a teljes körű vállalati profil megjelenítése, a cégkultúra prezentálása és az egységes, márkahű megjelenés. Az állami buszos cég standjának fő eleme természetesen a július elején bemutatott, toborzóbusszá alakított első generációs Mercedes-Benz Citaro volt. A vezetéstechnikai szimulátorral és tárgyalóhelyiséggel is ellátott, kanárisárga autóbusz a társaság reményei szerint segít közelebb kerülni a potenciális munkavállalókhoz, ily módon hozzájárulva az iparágban tapasztalható általános munkaerőhiány csökkentéséhez.

A díjnyertes stand középpontjában az idén júliusban bemutatott toborzóbusz állt

Október 2-án kezdődött Budapesten a 25. HVG Állásbörze, amelyen idén először a Volánbusz Zrt. is részt vett kiállítóként. A rendezvény első napján három kategóriában – leglátványosabb arculat, legötletesebb aktivitás, kreatívan kis standon – díjazták a kiállítói standokat, melyek közül a Volánbusz nyerte el a leglátványosabb arculattal megjelenő kiállító címet. Az értékelés szempontjai között szerepelt a céges profil teljes körű megjelenítése, a cégkultúra bemutatása, az egységes és márkahű megjelenés, ezen kívül a stand kialakítása illeszkedett a rendezvény jellegéhez.

Karrierjárattal keres új munkatársakat a Volánbusz, amivel a hagyományos állásbörzék mellett fesztiválokon, rendezvényeken, szakképző centrumokban jelenik meg a vállalat

Az állásbörzén a budapesti és Pest megyei ajánlatok mellett már regionális álláslehetőségekkel is várta az október elseje óta országos lefedettségű busztársaság a lelkes pályakezdő fiatalok és a tapasztalt szakemberek jelentkezését. A kiállítás résztvevőinek lehetőségük volt játékos kvízkérdéseken keresztül bizonyítani, hogy mennyire naprakészek az autóbuszos közlekedéssel kapcsolatban. A műszaki feladványokban az autóbusz-alkatrészek játszották a főszerepet, a bátrabb érdeklődők pedig a toborzóbusz közepére beépített vezetéstechnikai szimulátorban is tesztelhették reakcióidejüket.

A társaság aktuális állásajánlatai itt érhetők el.

Forrás: Volánbusz Zrt.

Címkék